1. Somonu tuz ve karabiberle baharatlayın.
2. Hindistan cevizi yağı, jalapeno biberi ve zencefili düdüklü tencereye koyun ve yaklaşık 1 dakika soteleyin.
3. Hindistan cevizi sütü ve zerdeçalı ekleyin.
4.Baharatladığınız somon balığını yerleştirin.
5.Son olarak düdüklünün kapağını kapatın ve yaklaşık 30 dakika pişirin.
6.Pişen balığın üzerine limon suyunu ekleyin ve karıştırın.
7.Fesleğenle süsleyin ve üzerine limon dilimleri ile servis yapın.
Afiyet olsun.
Sosyal Medya Hesaplarımız
Ziyaretçi Yorumları
Hmm mutkaka denemem lazım bunu. Çok teşekkürler.
Benzer TariflerSitemizdeki benzer tarifleri inceleyin
Lezzetli ve Kolay Fırında Tavuk Tarifierhanbağırtlak
Tavuk köftesi tarifiZeynep Arslan
Pastane poğaçası tarifiTuğba Yıldız
Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri
Çok YorumlananlarSitemizde en çok yorum alan tarifler
Lezzetli tarif sitesinde yayımlanan her içerik sitemize ait olup izin almadan ve kaynak gösterilmeden paylaşılamaz. Lezzetli Tarif bir Topuzlar Media İştirakidir. Çerez Politikası, Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır - 2024